Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – Ομαδική έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Ιωαννίνων “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ”

ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – Ομαδική έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Ιωαννίνων “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ”

96Από:Γιώργος Γκόντζος—-Ομαδική έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Ιωαννίνων “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ” στον πολυχώρο: Δ.Χατζής (Παλιά Σφαγεία).

 Υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου

Διάρκεια: 11-20 Δεκεμβρίου 2015.

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ώρα 9.

  Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ είναι μια γιαννιώτικη φωτογραφική ομάδα που ασχολούνται με τη φωτογραφία από αγάπη και δίχως οικονομικό κίνητρο. Ιδρύθηκαν στις 29 Ιανουαρίου του 2014 στη βάση των αρχών της συναπόφασης, της ενεργού συμμετοχής και της πλειοψηφίας. Όλα τα μέλη έχουν ισότιμο ρόλο και είναι συνυπεύθυνα για την πρόοδο της ομάδας. Η ομάδα συγκεντρώνεται κάθε Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. στο Θυμωμένο Πορτραίτο όπου γίνονται ομιλίες και δωρεάν εισηγήσεις. Φέτος διοργανώνεται η δεύτερη ομαδική ετήσια έκθεση όλων των μελών με θέμα το νερό και τίτλο Υδάτινες Διαδρομές. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο και ευχαριστούμε για την υποστήριξή του και τη διάθεση του χώρου των Παλιών Σφαγείων, όπου θα πραγματοποιηθεί ή έκθεση από 11 έως και 20 Δεκεμβρίου. Η έκθεση είναι ενταγμένη στις δράσεις για την υποψηφιότητα της πόλης των Ιωαννίνων-Ήπειρος ως υποψήφιας Πολιτιστικής Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ εμπνεύστηκαν το θέμα από τη λίμνη των Ιωαννίνων και τη λειτουργία του νερού ως πηγή ζωής. Πολλές από τις φωτογραφίες εστιάζονται σε αυτή την αξία του νερού που αποτελεί και σύμβολο της φροντίδας που οφείλουμε να δείξουμε στο περιβάλλον. Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ έχουν αναλάβει και κοινωνική δράση υποστηρίζοντας κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερες ανάγκες. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 9 στα Παλιά Σφαγεία. Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά επωνύμων: Πολυδεύκης Ασωνίτης, Αλεξάνδρα Βελλή, Νίκος Γεωργίτσης, Σόλομον Γουόντι, Μιχάλης Ευαγγέλου, Νίκη-Νινέτα Καμπανού, Χρήστος Κομκοτός, Γιώργος Κοτόπουλος, Φωτεινή Κουζούμη, Έμη Κωτσάκη, Βασίλης Λαγός, Έφη Λέκκα, Χάρης Μπινώλης, Αλεξάνδρα Μπόμπολη, Μαρία Παπαπέτρου, Δημήτρης Ράτσικας, Νίκη Ράτσικα, Μάγδα Σιούτη, Νίκος Τσιλίκης, Βασίλης Τσιούρης, Aνδρέας Φωτόπουλος.

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments