Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης: «Αναβάθμιση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων»

Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης: «Αναβάθμιση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων»

Η Συντονιστική Επιτροπή Ιωαννίνων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφουγκραζόμενη την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας, να λάβει από επίσημα όργανα τη διαβεβαίωση, ότι η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων δεν πρόκειται να διακόψει ή αναστείλει τη λειτουργία της, εξαιτίας της θλιβερής κατάληξης του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, επικοινώνησε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες διευκρινήσεις.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης διαβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι όχι απλά δεν τίθεται θέμα κλεισίματος της Γαλακτοκομικής Σχολής, αλλά αντίθετα υπάρχει σχεδιασμός για την αναβάθμισή της, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό με την κατάλληλη παιδαγωγική κατάρτιση.
galaktokomiki-sxoli-4Οποιαδήποτε άλλη αναφορά ή δημοσίευμα, που υπονοεί κάτι διαφορετικό από την άποψη και τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και εκφραζόμενη και διά στόματος του Υφυπουργού κ.Σγουρίδη, αποτελεί αυθαίρετη φημολογία, που βλάπτει τη συγκεκριμένη Σχολή και την πόλη των Ιωαννίνων.

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments