Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Φθιώτιδα: κινητοποιήσεις σε σταθμό διοδίων

Φθιώτιδα: κινητοποιήσεις σε σταθμό διοδίων

Σε κλείσιμο των διοδίων θα προβούν διαμαρτυρόμενοι η  ΕΛΜΕ Φθιώτιδας και η συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ.

diodia

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 5 Απριλίου και στις 12 το μεσημέρι στο μετωπικό σταθμό διοδίων της Μαυρομαντήλας ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα απευθύνουν με ανακοινώσεις τους το Εργατικό Κέντρο και η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας αλλά και η συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα μετέχουν κινήσεις πολιτών και δημοτικές παρατάξεις. Συγκεντρώσεις οργανώνονται από άλλες κινήσεις, πολιτών και στα διόδια της Τραγάνας στο 130 χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών Λαμίας.

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας σημειώνει ότι μετέχει «σε όποια κινητοποίηση αποφασιστεί σε συνεργασία με όλους τους φορείς» ενώ συμπληρώνει ότι «είναι τραγικό σ΄ έναν αυτοκινητόδρομο που έχουμε πληρώσει εδώ και δεκαετίες μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολογίας αλλά και των τελών κυκλοφορίας να λειτουργούν σε μία απόσταση 120 χιλιομέτρων συνολικά εννέα σταθμοί διοδίων» ενώ καλεί τους εργαζόμενους «να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για την κατάργηση των διοδίων».

Η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας ζητά την κατάργηση όλων των διοδίων γιατί όπως τονίζει «γιατί ένα κομμάτι των εκπαιδευτικών μετακινείται σε σχολεία που περικυκλώθηκαν από διόδια» και γ «για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της σε όλους όσους αγωνίζονται να ρίξουν τα τείχη που μας κυκλώνουν». Η ΕΛΜΕ τη Φθιώτιδας ζητά την κατάργηση όλων των διοδίων, την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης και όλων των νομοθετημάτων που ορίζουν παραβάσεις και πρόστιμα».

Η Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την στήριξή της στην κινητοποίηση στα διόδια και καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες της περιοχής σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στα διόδια της Μαυρομαντήλας μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας. Χαρακτηρίζουν τις συμβάσεις παραχώρησης αποικιοκρατικές.

 

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments