Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Φώτης Βάββας(ΠΓΝΙ): Και νέα οδηγία από το Υπουργείο για τον εμβολιασμό του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και λοιπών εργαζόμενων σε μονάδες παροχής υγείας.

Φώτης Βάββας(ΠΓΝΙ): Και νέα οδηγία από το Υπουργείο για τον εμβολιασμό του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και λοιπών εργαζόμενων σε μονάδες παροχής υγείας.

1_vavasΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Φώτης Βάββας  Διοικητής  του Γενικού Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ιωαννίνων, έδωσε την εικόνα που επικρατεί στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της πόλης αναφορικά με τα κρούσματα του Η1Ν1 ενώ μίλησε για την ανάγκη εμβολιασμού των εργαζομένων  στο χώρο της υγείας. Ακόμη σχολίασε το γεγονός ότι δυστυχώς η Ελλάδα είναι πρώτη αναλογικά με τον πληθυσμό της σε κρούσματα γρίπης μεταξύ των χωρών της ΕΕ… Έτσι, παρότι ο Η1Ν1 και ένας ακόμα… υπότυπος του ιού Α της γρίπης που προσπαθούν να «αναγνωρίσουν» στη Μεγάλη Βρετανία, «σκοτώνουν» παντού στην Ευρώπη ανθρώπους από επιπλοκές στο αναπνευστικό, στην χώρα μας τα θύματα είναι πιο πολλά από οπουδήποτε αλλού αν αναλογιστεί κανείς τον πληθυσμό μας.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments