Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Φώτης Βάββας (ΠΓΝΙ) : Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Ιατρών και τεσσάρων (4) θέσεων Νοσηλευτών για τη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ για την κάλυψη παιδιατρικών αναγκών.

Φώτης Βάββας (ΠΓΝΙ) : Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Ιατρών και τεσσάρων (4) θέσεων Νοσηλευτών για τη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ για την κάλυψη παιδιατρικών αναγκών.

photoΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Περί υγείας ο λόγος) ο Φώτης Βάββας Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αναφέρθηκε στην πρόσφατη προκήρυξη που αναρτήθηκε στον δικτυακό τόπο του ΚΕΕΛΠΝΟ  (httpsss://www.keelpno.gr) περιλαμβάνονται δύο (2) θέσεις Ιατρών και τέσσερις (4) θέσεις Νοσηλευτών για τη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ για την κάλυψη παιδιατρικών αναγκών. Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Νοσοκομείο, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δύο (2) έτη).Το εν λόγω ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίξει την άμεση διάθεση και λειτουργία μιας (1) υφιστάμενης κλίνης της ΜΕΘ του ΠΓΝΙ ως κλίνη ΜΕΘ Παίδων και θα αποτελέσει τη βάση για την πλήρη λειτουργία ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΙ με την προσθήκη δύο
(2) επιπλέον κλινών στο Νέο Πενταώροφο Κτίριο. Η λειτουργία ΜΕΘ Παίδων ήταν πάγιο αίτημα της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας και αποτέλεσε βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του ΠΓΝΙ κατά τη διάρκεια των
τελευταίων δύο (2) χρόνων, ώστε να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών του ΠΓΝΙ προς τους πολίτες όλης της ΒΔ Ελλάδας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του στόχου αυτού και κυρίως τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ που κατά τη διάρκεια του 2015 υποστήριξε το αίτημα αυτό και το προώθησε ως έργο πρώτης προτεραιότητας στο Υπουργείο Υγείας. Ακόμη ο κ. Βάββας ευχαρίστησε και την Μερόπη Τζούφη για την βοήθεια της, ενώ μίλησε και  για τα 5 περιστατικά Η1Ν1 που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΙ.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments