Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Χαιρετισμός του Βασίλη Τσίρκα, Βουλευτή Άρτας, στην 4η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς

Χαιρετισμός του Βασίλη Τσίρκα, Βουλευτή Άρτας, στην 4η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς

v.tsirkas3Από;Γιώργος Γκόντζος([email protected])– Στον χαιρετισμό του  ο  Βασίλης Τσίρκας, Βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ,στην 4η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς ,στο Ζάππειο Μέγαρο , στην Αθήνα , ανέφερε τα εξής:

“Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ στην 4η Γιορτή Πορτοκαλιού -Μανταρινιού – Ακτινιδίου – Ελιάς.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων και του Δημάρχου κ. Τσιρογιάννη να διοργανωθεί η φετινή γιορτή για πρώτη φορά έξω από τα όρια της Άρτας.

Με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης στο Ζάππειο Μέγαρο αναδεικνύονται και προβάλλονται σε ένα ευρύτατο κοινό τέσσερα αγροτικά προϊόντα-σύμβολα για την περιοχή της Άρτας.

Η Άρτα είναι κατεξοχήν αγροτική περιοχή και η γεωργική παραγωγή αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας.

Οι εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες του εύφορου κάμπου της Άρτας σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευνοούν την παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Η ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση του αγροτικού κόσμου της περιοχής της Άρτας με τα προϊόντα αυτά αλλά και με άλλες νέες καλλιέργειες μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη της παραγωγικής ανασυγκρότησης της ευρύτερης περιοχής.”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments