Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Δεν τα κατάφεραν οι άντρες του ΑΟΙ στην Ξάνθη

ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Δεν τα κατάφεραν οι άντρες του ΑΟΙ στην Ξάνθη

ΑΟΙ-ΦΩΤΟ-ΑΡΧΕΙΟΥ-1(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Από:Γιώργος Γκόντζος

 

Την ήττα με 27-22 γνώρισαν το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη, οι παίκτες του ΑΟΙ, καθώς η αναποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα, κόστισε μια καλύτερη εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 κατηγορίας, απέναντι στην τοπική Ασπίδα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μανίκη αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να προηγηθούν σε κανένα σημείο του αγώνα, παρά την προσπάθειά τους, να βρουν λύσεις στην επίθεση και ενώ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν δυνατές άμυνες.

Ωστόσο από το 15’ λεπτό και έπειτα οι γηπεδούχοι άρχισαν να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα υπέρ τους με το ημίχρονο να λήγει τελικά με 12-6.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΑΟΙ, προσπάθησαν να μπουν πιο δυνατά και με τέσσερα γκολ προσπάθησαν να ρίξουν την διαφορά, ωστόσο το σκορ στο προτελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν στο 21-14.

Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα του Δημήτρη Μανίκη, ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει το σκορ με το μυαλό και στην… ρεβάνς στα Γιάννενα σε περίπτωση ισοβαθμίας, με το τελικό σκορ να είναι 27-22.

Από τον ΑΟΙ ξεχώρισαν οι Λιάτσος, Γεωργίου, Δούγιας και Χριστακόπουλος.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟΙ (8η αγωνιστική), το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Ζαφειράκη στη Νάουσα.

Δεκάλεπτα: 3-2, 8-4, 12-6 (Ημίχρονο), 17-10, 21-14, 27-22 (Τελικό αποτέλεσμα).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Θ. Βαφειάδης): Καίκης(τ.), Βάκκας 4, Γκουντούλας, Ναθαναηλίδης 4, Βαρδάκας 1, Καζαντζίδης 3, Μπέλλιας, Παπαϊωάννου, Τσεσμετζής, Καραπαπάζογλου 1, Τζίνεβης 3, Μπρατίδης 5, Νικάκης, Κόλλιας 1, Ευθυμίου(τ.), Πιστόλας 5.

ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Δ. Μανίκης): Φωτιάδης(τ), Μέλλος(τ.), Γεωργίου 6, Τσαμπούρης, Λιάτσος 6, Δούγιας 4, Γότσης, Χριστακόπουλος 5, Ζαμπάλας, Πατραμάνης 1, Σήτας, Βέργος, Δήμου, Μιχαηλίδης, Σαρασίδης, Παναγιώτου.

Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής – 2ος Όμιλος:
Ασπίδα Ξάνθης- ΑΟ Ιωαννίνων 27-22
Χιλιώτης Δραμα- Άρης Θ. 30-19
Πρωτέας Άρτας- Δίας Πολίχνης 24-33
ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΣΧ Πυλαίας 23-27
Αρίων Πτολεμαϊδας- Ζαφειράκης 37-42.

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments