Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Παιχνίδι για γερά νεύρα, αλλά… ήττα για τον ΑΟΙ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Παιχνίδι για γερά νεύρα, αλλά… ήττα για τον ΑΟΙ

ΦΩΤΟ ΑΟΙ - ΔΙΑΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και αρκετά νεύρα, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, ανάμεσα στον ΑΟΙ και τον ΔΙΑ Πολίχνης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χάντμπολ στον 2ο Όμιλο της Α2 κατηγορίας.

Στο δύσκολο αυτό παιχνίδι για τους παίκτες του Κώστα Χαρίση, έτσι όπως εξελίχθηκε, οι δυο διαιτητές (Βέργος και Τσατσαρώνης), διαδραμάτισαν τον δικό τους ρόλο, καθώς έδωσαν πολλά λανθασμένα σφυρίγματα κυρίως σε βάρος του ΑΟΙ, ενώ δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να ελέγξουν το ματς, όταν υπήρξαν νεύρα και εντάσεις ακόμη και με υπαιτιότητα του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, τον οποίο τελικά αποφάσισαν να αποβάλουν με κόκκινη κάρτα μόλις δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα!

Οι παίκτες του ΑΟΙ, πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, και παρά τις  απουσίες παικτών, έδειξαν πως… υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάτι καλύτερο.

Στο πρώτο πεντάλεπτο ο ΑΟΙ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα με 3-1, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στα μισά του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν περάσει μπροστά στο σκορ με 4-7, ενώ τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΔΙΑ να έχει «κεφάλι» στο σκορ με 10-14.

Με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται και να διατηρούν τη διαφορά τριών ή τεσσάρων γκολ, κύλισε και το δεύτερο ημίχρονο, αν και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, έχοντας κάνει στο 55’ το 20-23, με το ματς να ολοκληρώνεται με 23-26.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-4, 4-7, 7-10,9-12, 10-14 (ημίχρονο), 11-15, 12-17, 17-20, 19-23, 20-23, 23-26.

ΑΟΙ (Κώστας Χαρίσης): Β. Μέλλος, Κ. Φωτιάδης, Αιμ. Δρανόβαλης, Σπ. Ζαμπαλάς (7), Κ. Σερασίδης, Κ. Μιχαηλίδης (2), Γ. Γεωργίου (4), Ευ. Παναγιώτου, Αλ. Δήμου, Στ. Δούγιας (2), Δ. Λιάτσος, (3), Κ. Τζούκας (1), Κ. Σήτας, Γ. Γότσης, Θ. Παντελής – Τσολίγκας, Κ. Χριστακόπουλος (4).

ΔΙΑΣ Πολίχνης (Στ. Υετίων): Απ. Χατζηγιάννης, Π. Λιόλιος, Ν. Ανδρεαδάκης (1), Κ. Τραϊανός (2), Κ. Λυμπούδης, Ι. Ιλέρης (6), Στ. Θαναηλάκης (6), Ν. Μακεδάς, Ελ. Ιωαννίδης (5), Γ. Μπαντής (5), Μ. Κασακιάς, Γ. Αργυρόπουλος, Ηλ. Παπαδόπουλος, Αν. Τσιρογιάννης (1), Φιλ. Μαυρίδης.

Επόμενη αγωνιστική και κύπελλο

Εν τω μεταξύ στη «μάχη» του Κυπέλλου ρίχνεται την Τετάρτη (16/12) ο ΑΟΙ, που αντιμετωπίζει στην Α’ φάση του θεσμού, τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Παράλληλα οι άνδρες του ΑΟΙ, το ερχόμενο Σάββατο συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (2ος Όμιλος), καθώς αρχίζει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΙ αντιμετωπίζει τον Άρη Θεσσαλονίκης στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Λιμνοπούλας για την 10η αγωνιστική.

Τέλος, επίσης το ερχόμενο Σάββατο (19/12), στις 4 το απόγευμα και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, η γυναικεία ομάδα του ΑΟΙ, αντιμετωπίζει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος (3ος Όμιλος της Α2 κατηγορίας), τον ΑΠΣ Φέρωνα.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments