Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Στην αφετηρία οι γυναίκες του ΑΟΙ, δύσκολη έξοδος για τους άντρες

ΧΑΝΤΜΠΟΛ- Στην αφετηρία οι γυναίκες του ΑΟΙ, δύσκολη έξοδος για τους άντρες

%ce%b1%ce%bf%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85-1Από:Γιώργος Γκόντζος–Το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας χάντμπολ γυναικών (2ος Όμιλος), δίνουν το Σάββατο εντός έδρας οι γυναίκες του Α.Ο. Ιωαννίνων.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας για τις γυναίκες ξεκινά, με τον ΑΟΙ του Βασίλη Σιαράβα, να δίνει το πρώτο ματς στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας με αντίπαλο την ομάδα της Πυλαίας, ένα ματς στο οποίο, θα επιχειρήσει να μπει με το… δεξί!

Στον 2ο Όμιλο που συμμετέχει ο ΑΟΙ, βρίσκονται ακόμη οι ομάδες της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ορφέα ΕΒΗΛ Κατερίνης, του Εθνικού Κοζάνης και του Απόλλωνα Σταυρούπολης.

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΙ, έχει ενισχυθεί με νέες παίκτριες, αλλά και «παλιές» που επέστρεψαν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, με αποτέλεσμα τη «δημιουργία» ενός δυνατού συνόλου, από τον Βασίλη Σιαράβα, για την επίτευξη των φετινών στόχων.

Το πρώτο παιχνίδι το Σάββατο στη Λιμνοπούλα, αρχίζει στις 5 το απόγευμα και η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους και τους φίλους του αθλήματος να ενισχύσουν την προσπάθεια των γυναικών του ΑΟΙ.

Οι άντρες του ΑΟΙ

Παράλληλα, μια πολύ δύσκολη έξοδο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αντρικής ομάδας του ΑΟΙ, η οποία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει στην Κατερίνη τον Αρχέλαο.

Η ομάδα του Κώστα Χαρίση, αντιμετωπίζει τον Αρχέλαο στις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, μια ομάδα που ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΙ, μετά τις δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό, επιδιώκοντας πάντα τη νίκη που θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments