Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Χαστούκισε παίκτη της Γαλατά ο Αταμάν!

Χαστούκισε παίκτη της Γαλατά ο Αταμάν!

 

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της Γαλατασαράι με τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών έχουν στοιχίσει στη φετινή εικόνα της στο γήπεδο και ένα νέο επεισόδιο ήρθε να δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων.

Όπως διέρρευσε στον τουρκικό Τύπο, ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν χαστούκισε στο ημίχρονο του κυριακάτικου (8/2) αγώνα με την Εσκισεχίρ τον νεαρό άσο Γκοκτούρκ Ουράλ, μην μπορώντας να κρύψει τα νεύρα του για την απόδοση της ομάδας του, που πάντως κέρδιζε μέχρι τα μισά του ματς με 27-25.

Στη συνέχεια δε χρησιμοποίησε καθόλου τον 20χρονο γκαρντ όπως και τον Άλεξ Μάριτς που φαίνεται πως είναι θέμα ημερών να αποτελέσει παρελθόν και η Γαλατασαράι γνώρισε την ήττα με 66-61.

«Χαστούκισα τον Γκοκτούρκ. Επειδή δεν ήταν σοβαρός, απλά τον προειδοποίησα. Αυτό το γεγονός συνέβη στα αποδυτήρια. Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό. Τι είναι τα αποδυτήρια; Τα αποδυτήρια είναι η κρεβατοκάμαρα της ομάδας. Αυτή είναι ο ξεχωριστός μας χώρος. Οι μάνατζερ οδηγούν τους νεαρούς παίκτες σε ανεύθυνες συμπεριφορές», είπε σε επίσημη δήλωσή του ο Εργκίν Αταμάν, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το περιστατικό.

Μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν η διοίκηση της ομάδας και οι συμπαίκτες του Ουράλ ύστερα από αυτήν την αποκάλυψη, καθώς φαίνεται πως έχει «σπάσει το γυαλί» στις σχέσεις μεταξύ των παικτών και του Αταμάν.

Πάντως η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ αναμένεται σύντομα να επιληφθεί της κατάστασης, καθώς ο 49χρονος τεχνικός είναι και στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της Τουρκίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments