Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Χ.Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ) -Να απαντηθεί με σαφήνεια ,υπήρχε πραγματικό δίλημμα ή όχι;

Χ.Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ) -Να απαντηθεί με σαφήνεια ,υπήρχε πραγματικό δίλημμα ή όχι;

mantas1425215571 ” ..Το κρίσιμο θέμα είναι αν στην συγκεκριμένη ιστορική φάση αυτού του επταμήνου που συμπυκνώθηκε το βράδυ της 12ης Ιουλίου υπήρχε άλλη  εναλλακτική που δεν την ακολουθήσαμε.Αυτό είναι το βασικό ερώτημα και νομίζω ότι όσοι με ευκολία το ξεπερνούν κάνουν πάρα πολύ μεγάλο λάθος…Διότι η πραγματικότητα είναι ότι εκείνη τη στιγμή το δίλημμα ήταν πάρα πολύ σαφές. Η κυβέρνησή μας είχε εξαντλήσει ,θα έλεγα ,όλες τις δυνατότητες που είχε να αντισταθεί και να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις…Πρέπει να απαντηθεί με σαφήνεια ,υπήρχε πραγματικό δίλημμα ή όχι; Εγώ λέω ότι υπήρχε πραγματικό δίλημμα .Και σ’ αυτό η κυβέρνηση έδωσε μια απάντηση και προφανώς γι’ αυτή την επιλογή θα κριθεί από τον Ελληνικό λαό στις εκλογές…”  Αυτά τόνισε σε συνέντευξη στην εκπομπή”ό,τι πεις εσύ” ( Γιώργος Γκόντζος) ο  κ. Χρήστος Μαντάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων .

Πρόσθεσε επίσης:”Είναι πάρα πολύ  δύσκολη στιγμή για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σέβομαι απολύτως την γνώμη των συντρόφων και συντροφισσών, που με πολλούς απ’ αυτούς έχω αγωνιστεί δεκαετίες μαζί ,στον ίδιο χώρο, που κάνουν μια διαφορετική επιλογή.Το σέβομαι απολύτως και βάζω τελεία.”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ακόμη για την κίνηση των 53+, τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στα Γιάννινα, ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ” Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..”
Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments