Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια Δημόσια Διοίκηση

Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια Δημόσια Διοίκηση

Η Όλγα Γεροβασίλη στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης   (Ο.Σ.ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α).

Η Όλγα Γεροβασίλη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και βουλευτής  Άρτας, εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης   (Ο.Σ.ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α).

Η Όλγα Γεροβασίλη χαιρετίζοντας τις εργασίες του  Συνεδρίου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν βαρύγδουπους και  ευφάνταστους όρους για να περιγράψουν το σχέδιό τους για τη δημόσια διοίκηση, όπως «επανίδρυση» και «εκσυγχρονισμός». Τελικά, όμως, όλοι οι σχεδιασμοί κατέληγαν στο να αποδιοργανώνεται περαιτέρω η Δημόσια Διοίκηση, να βαθαίνει η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών προς τη διοίκηση και οι εργαζόμενοι να είναι όμηροι ενός ανορθολογικού σχεδιασμού και τέλματος.

Συνεχίζοντας, είπε «ο στόχος ήταν προφανής, δηλαδή η διάλυση της κοινωνικής συνοχής και η μεταφορά κομβικών λειτουργιών του κράτους, μαζί με τους πόρους που τις συνοδεύουν, σε ιδιωτικά συμφέροντα».

Κλείνοντας, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται τη Δημόσια Διοίκηση και τους λειτουργούς της και θέλει μια Δημόσια Διοίκηση που θα απευθύνεται σε πολίτες και όχι σε πελάτες.

gerovasilh-olga

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments