Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Η Αστερούπολη “φωτίζει” τα Γιάννινα από 27 Νοεμβρίου

Η Αστερούπολη “φωτίζει” τα Γιάννινα από 27 Νοεμβρίου

ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΦΩΤΟ

 

 

Η Αστερούπολη Ιωαννίνων, έχοντας σαν στόχο να καταστεί ένα από τα μεγαλύτερα Χριστουγεννιάτικα θεματικά Πάρκα της Ελλάδας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα ανοίξει φέτος την αστερόφωτη πύλη της στις 27 Νοεμβρίου, με την υπόσχεση να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στιγμές μαγείας, παραμυθιού, περιπέτειας και πολλές ακόμη εκπλήξεις, με δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και διαδραστικά εργαστήρια.

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία, η διοργάνωση στοχεύει να “πρωταγωνιστήσει” δυναμικά στον τομέα της ψυχαγωγίας και να καταστήσει την πόλη μας πόλο έλξης επισκεπτών για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε “συμμάχους” ολόκληρη την πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή, για να υποδεχθούμε μαζί το πλήθος των επισκεπτών που θα επισκεφτούν την πόλη μας, για να την γνωρίσουν αλλά και για να πάρουν μια γεύση από τις μαγικές στιγμές της Αστερούπολης.

Στο πλαίσιο της Αστερούπολης, θα λειτουργήσει η Χριστουγεννιάτικη αγορά και θα διαμορφωθεί ένα πλούσιο και διασκεδαστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενημερωθούν για τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Αστερούπολης Ιωαννίνων ή να συμμετέχουν, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πωλήσεων,  το αργότερο μέχρι και 30 Οκτωβρίου 2015, στο τηλ. 2651076178 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] .

Καλούνται όλα τα σωματεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 30 Οκτωβρίου 2015, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην επιλογή Group, στην ιστοσελίδα httpsss://www.asteroupoliioanninon.gr .

Δείτε Επίσης

Καλό ταξίδι, Γιάννη….

Ο Πρόεδρος ,τα  μέλη του ΔΣ  του  δημοτικό ραδιοφώνου  Ιωαννίνων και  όλοι οι εργαζόμενοι και  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments