Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2019
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της Πρέσβης της Ινδίας στα Ιωάννινα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Συνάντηση της Πρέσβης της Ινδίας στα Ιωάννινα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Η Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα κα  Shamma Jain επισκέφτηκε σήμερα τα Ιωάννινα και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριο Δημητρίου.

Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος για τις δυνατότητες συνεργασίας και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού τομέα μεταξύ του Νομού Ιωαννίνων και της Ινδίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία των επιχειρήσεων των δύο χωρών.

Συζητήθηκε το ενδιαφέρον των Ινδικών Επιχειρήσεων για τις Επιχειρήσεις-Μέλη μας και ιδιαίτερα για τους επιχειρηματικούς κλάδους τουρισμού και τροφίμων – ποτών, με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις στους τομείς των γαλακτοκομικών-τυροκομίας, κρεάτων, κρασιού, αλλά και του τουρισμού.

Επίσης, για την καλύτερη προώθηση των επιχειρήσεων των Ιωαννίνων και της Ινδίας, συζητήθηκε και η διοργάνωση συγκεκριμένων συναντήσεων και συνεργιών στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2019, καθώς η Ινδία θα είναι η τιμώμενη χώρα στην Έκθεση για το 2019.

Τέλος, υπήρξε κοινή πρόθεση για άμεσες μελλοντικές Συναντήσεις και Επιχειρηματικές Εκδηλώσεις με στόχο συνέργειες που θα εμπεδώσουν κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης καθώς και Επιχειρηματικών Συναντήσεων ώστε να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες τόσο για εισαγωγές όσο και εξαγωγές προϊόντων, έτσι ώστε να προκύψει μέγιστη αποτελεσματικότητα σε ότι αφορά την Ελληνο-Ινδική συνεργασία.

Δείτε Επίσης

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ για ένα μουσικό ταξίδι

Σε ένα μελωδικό ταξίδι μας προσκαλεί η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της την Παρασκευή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of