Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

Μια νέα επιχείρηση μπύρας ,ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων

HPIM2252[1]
Τα δύο από τα τρία μέλη της ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ο Α. Δόσης και η Κ.Ζώη
HPIM2251[1]
Απαστερίωτη ,αφιλτράριστη..
HPIM2250[1]
Σε λίγες μέρες στην κατανάλωση ,σε μπουκάλι 330 ml
HPIM2248[1]
Δεξαμενές παραγωγής
HPIM2247[1]
Δεξαμενές ζύμωσης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Γιώργος Γκόντζος– Μια νέα μπύρα πρόκειται σε λίγες μέρες να είναι στη διάθεση των καταναλωτών .Με “χρώμα” Γιαννιώτικο αφού η έδρα της επιχείρησης  -ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-είναι στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.Εκεί συνάντησα τα δύο από τα τρία μέλη της Εταιρείας ,τον Αθανάσιο Δόση και την Κασσιανή Ζώη (απουσίαζε ο Αλέξανδρος Ντάφλος).Με ξενάγησαν στον χώρο της επιχείρησης ,μίλησαν για το εγχείρημά τους( η αγορά θέλει κάτι διαφορετικό στην μπύρα) για την τεχνική παρασκευής της (επαναζύμωση στο μπουκάλι),για τα πλεονεκτήματα (απαστερίωτη ,αφιλτράριστη,χωρίς θερμική επεξεργασία ώστε να μην αφαιρούνται  άρωμα , γεύση, θρεπτικά στοιχεία) .Ακούστε τις δηλώσεις τους που μεταδόθηκαν στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments