Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :Αλληλεγγύη στο αγώνα των εργαζόμενων της «Γενικής ανακύκλωσης»

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :Αλληλεγγύη στο αγώνα των εργαζόμενων της «Γενικής ανακύκλωσης»

ANTARSYA

Αλληλεγγύη στο αγώνα των εργαζόμενων της «Γενικής ανακύκλωσης»

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας της «Γενικής ανακύκλωσης» και της «αριστερής» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να τρομοκρατήσει με τα ΜΑΤ, την αστυνομία και τις συλλήψεις το απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων.  Απεργιακός αγώνας ενάντια στις παράνομες απολύσεις και την μείωση των μισθών.

Απεργιακός αγώνας που έχει οδηγήσει σε ένα κίνημα συμπαράστασης και ταξικής αλληλεγγύης. Έτσι σήμερα το πρωί στην προσπάθεια της η  εργοδοσία με τις πλάτες της κυβέρνησης κάλεσε τα ΜΑΤ και την αστυνομία προχωρώντας σε προσαγωγές 4 συνδικαλιστών εργαζόμενων, με τους εργαζόμενους να σχηματίζουν αλυσίδα μπροστά στο εργοστάσιο.

Η μόνη απάντηση στην εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία είναι η γενίκευση του ταξικού απεργιακού αγώνα και μετώπου ενάντια στο 3 μνημόνιο, με απαρχή την 24ωρη γενική απεργία της 12ης Νοέμβρη

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δείτε Επίσης

Κατάθεση ερώτησης της Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας για τους «2.000 μαθητές που παραμένουν αποκλεισμένοι από την τηλεκπαίδευση στα Ιωάννινα»

Την άμεση κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε τεχνολογικό εξοπλισμό (tablets, laptops) στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης ζητά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of