Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Γεωργία Τσέκα υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Η Γεωργία Τσέκα υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

Υποψήφια με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» θα είναι η παιδίατρος Γεωργία Τσέκα. Την παρουσίαση έκανε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ η παράταξη διευρύνεται, ενισχύεται και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τα Γιάννενα της Νέας Εποχής.

«Συνεχίζουμε ακηδεμόνευτα και ακομμάτιστα, με όραμά μας έναν δήμο ζωντανό, ισχυρό και εξωστρεφή. Με τους δημότες μας περήφανους για τον τόπο τους.

Καταθέτουμε προτάσεις, ακούμε τους πολίτες, διαβουλευόμαστε μαζί τους και μέσα στο επόμενο διάστημα θα δοθεί στην δημοσιότητα ολοκληρωμένο το πρόγραμμά μας», ανέφερε.

Η Γεωργία Τσέκα, όπως είπε είναι μία εκλεκτή επιστήμονας και ένας δραστήριος άνθρωπος. «Έρχεται να εμπλουτίσει το ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Εποχής. Είναι η πρώτη φορά που μετέχει στα κοινά, όπως κι άλλοι υποψήφιοι της παράταξης μας. Αυτοί είναι η δύναμή μας. Οι νέοι δίπλα σε πιο έμπειρα στελέχη που με την φρεσκάδα τους, την όρεξη για προσφορά και την διάθεση να δουλέψουν στην πόλη που ζουν εγγυώνται την επιτυχία».

Η Γεωργία Τσέκα ευχαρίστησε τον κ. Ελισάφ σημειώνοντας ότι «ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρότασή του και όλοι μαζί δεσμευόμαστε για το καλύτερο δυνατό».

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of