Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κάλαντα κι ευχές στο Δημαρχείο

Κάλαντα κι ευχές στο Δημαρχείο

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων κι άλλα γιορτινά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Δημαρχείο η μπάντα της 8ης Μεραρχίας, η Αδελφότητα Ποντίων, το Λύκειο Ελληνίδων, η Φιλαρμονική του Δήμου, το Χορευτικό Δήμου και η  Χορωδία Πλατάνου.

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, τους υποδέχτηκε θερμά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

«Εύχομαι σε όλους τους πολίτες του δήμου Ιωαννιτών, υγεία, ευτυχία, προκοπή, δημιουργικότητα και αξιοπρέπεια.

Ταυτόχρονα απευθύνω ένα μεγάλο καλωσόρισμα στους επισκέπτες μας κι εύχομαι να περάσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας.

Από τη μεριά μας έχουμε φροντίσει με πολλές εκδηλώσεις αυτές οι μέρες να είναι μέρες χαράς και σε συνεργασία με Φορείς και Συλλόγους εργαζόμαστε για ένα Δήμο εξωστρεφή, για να γίνουν τα Γιάννενα η Μητρόπολη της Ηπείρου που θα αναλάβουν να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

Επειδή όμως οι εποχές που ζούμε εξακολουθούν να είναι δύσκολες και  υπάρχουν ανάγκες, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, σεβόμενη πάντα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους για τα Χριστούγεννα», είπε ο Δήμαρχος.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of