Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Γάτσιος(ΚΙΝΑΛ)-Εάν υπάρχει αντιδημοκρατική συμπεριφορά, πέρα από τα κενά περιεχομένου λόγια και τις τετριμμένες ύβρεις, αυτή εντοπίζεται στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ

Κ.Γάτσιος(ΚΙΝΑΛ)-Εάν υπάρχει αντιδημοκρατική συμπεριφορά, πέρα από τα κενά περιεχομένου λόγια και τις τετριμμένες ύβρεις, αυτή εντοπίζεται στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ

 

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Στην απάντησή του ,στην ανακοίνωση(ΕΔΩ) της ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ,που αναφέρεται σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Γάτσιος ,υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο νομό Ιωαννίνων, σημειώνει τα εξής:

“Στο αναμενόμενο, αλλά και τετριμμένο, σταλινικής κοπής υβρεολόγιο (που, αναμφισβητήτως, προάγει τον «νηφάλιο διάλογο») από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στη χτεσινή ανακοίνωσή της (14-1-2019) σχετικά με την δήλωσή μου για την έλευση της κυρίας Μέρκελ και την από πλευρά της απόδοση συγχαρητηρίων στον κύριο Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, έχω να σημειώσω τα εξής ολίγα. Το ότι το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας «επιλύεται κατά τον καλύτερο τρόπο» είναι μία άποψη που μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού διαφωνεί. Για το λόγο αυτό άλλωστε, και σε αντίθεση με τους πολίτες των Σκοπίων, οι Έλληνες πολίτες δεν είχαν καμία δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα. Ούτε με δημοψήφισμα, ούτε με κάποιον άλλον τρόπο. Την απόφαση για επικύρωση της συμφωνίας θα τη λάβει μία Βουλή η σύνθεση της οποίας δεν ανταποκρίνεται πλέον, σε καμία περίπτωση, στο φρόνημα του ελληνικού λαού και στην οποία για την κύρωση της εν λόγω συμφωνίας υπάρχει οριακή πλειοψηφία βουλευτών που ανήκουν σε παρατάξεις οι οποίες έχουν χρεοκοπήσει πολιτικά. Σημειώνω, επιπλέον, ότι παρά το γεγονός πως οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται πως η συμφωνία αυτή είναι τόσο πολύ καλή –έστω κι αν ο ελληνικός λαός δεν το αναγνωρίζει και δεν το δέχεται– εν τούτοις ούτε και αυτοί οι ίδιοι δεν είχαν πει έστω και μισή λέξη σχετικά με τις προθέσεις τους κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν το δήλωσαν στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές, αλλά εκ των υστέρων προχώρησαν στην σύναψή της,  χωρίς καμία διαδικασία πολιτικής νομιμοποίησης από την πλευρά της ελληνικής κοινωνίας. Εάν υπάρχει, λοιπόν, αντιδημοκρατική συμπεριφορά, πέρα από τα κενά περιεχομένου λόγια και τις τετριμμένες ύβρεις, αυτή εντοπίζεται στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που για ένα εθνικό θέμα επιβάλλει επί της ελληνικής κοινωνίας μία απόφαση την οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία η ελληνική κοινωνία δεν αποδέχεται. Αλλά, βεβαίως, η ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ ξέρει καλύτερα το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας από ό,τι οι ίδιοι οι πολίτες και επιβάλλει τις σωστές λύσεις, ακόμη και εάν ο λαός δεν τις αποδέχεται!”

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of