Τετάρτη , 7 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σε διαβούλευση η Α’ φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αρταίων

Σε διαβούλευση η Α’ φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αρταίων

str1

Την ευκαιρία να υποβάλλουν τις δικές τους προτάσεις και σκέψεις για το πώς επιθυμούν την Άρτα των επόμενων ετών έχουν έως τις 30 Νοεμβρίου 2015 οι πολίτες του Δήμου, καθώς στην ιστοσελίδα www.arta.gr ήδη δημοσιεύεται το πλήρες κείμενο της Α’ φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στρατηγικός Σχεδιασμός για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Δήμου Αρταίων 2014-2019».

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής – λειτουργικής ανάπτυξης του Δήμου για την περίοδο 2014-2019. Σκοπός του είναι η βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και η ανάπτυξη της περιοχής.

Η Α΄ Φάση περιλαμβάνει το όραμα, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τη στρατηγική του Δήμου Αρταίων, ενώ στη Β’ Φάση που θα ακολουθήσει θα περιλαμβάνεται ο Επιχειρησιακός και Οικονομικός Προγραμματισμός των δράσεων.

Μέσω του σχετικού ερωτηματολογίου (που έχει αναρτηθεί στο σάιτ του Δήμου) μπορούν να υποβάλλονται προτάσεις, από πολίτες ή ενώσεις πολιτών και από τοπικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς έως και 30-11-2015. Οι προτάσεις αυτές θα ληφθούν υπόψη κατά την εκπόνηση του τελικού κείμενου.

Η υποβολή των απαντημένου ερωτηματολογίου με τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλια μπορεί να γίνεται:

Α) Ταχυδρομικά στη Δ/νση: Δήμος Αρταίων, Περιφερειακή Οδός & Αυξεντίου, Άρτα, ΤΚ 471 32

Β) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Γ) Μέσω φαξ στον αριθμό 26813 62253.

Δ) Αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Προγραμματισμού Δήμου Αρταίων (3ος Όροφος)

 

Δείτε Επίσης

Βραβείο καλύτερης σχολικής εφημερίδας, για το ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Ελεούσας, με θέμα τον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ-Μιλούν ο διευθυντής , ο υπεύθυνος δάσκαλος και οι μαθητές -τριες.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Η επιλογή  του  θέματος εξαιρετική.Η συλλογική  προσπάθεια υποδειγματική.Και  η “ανταμοιβή” που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments