Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ και της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ και της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Μία γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των δυνάμεων της περιοχής, ειδικά των αυτοδιοικητικών με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

«Είναι οι στιγμές του «μαζί». Μόνον αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα εποχή και να πετύχουμε πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον τόπο μας», σημείωσε ο κ. Ελισάφ.

Ο ρόλος της Περιφέρειας Ηπείρου στην ομαλή ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ και στην προετοιμασία της νέας προγραμματικής περιόδου είναι κομβικός. Στο πλαίσιο αυτό η πρόταση της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» για τα έργα στο Δήμο Ιωαννιτών είναι απολύτως προσαρμοσμένη στους υπερκείμενους σχεδιασμούς αλλά και στις πραγματικές ανάγκες που σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες μπορούν να έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Ο κ. Ελισάφ και τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για την διεξοδική συζήτηση και για την συνεργασία που είχαν.

Δείτε Επίσης

Κέντρο για το Παιδί στις παλιές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Νεομάρτυς Γεώργιος

Μία από τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις της σημερινής δημοτικής αρχής γίνεται πράξη. Ο λόγος για ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of