Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Συνεχίζονται στο «Καμπέρειο» οι παραστάσεις με τις «5 Γυναικείες Μορφές»

Συνεχίζονται στο «Καμπέρειο» οι παραστάσεις με τις «5 Γυναικείες Μορφές»

2c7ea225db6cd41e9d93604b0bb2d91a_XLΣυνεχίζονται οι παραστάσεις με τις «5 Γυναικείες Μορφές», έργο που ετοιμάστηκε από εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων τα οποία υλοποίησε το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων την τρέχουσα θεατρική περίοδο. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται υπό τη σκέπη της ερασιτεχνικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΙ και θα διαρκέσουν έως και την ερχόμενη Τετάρτη 20 Απριλίου. Χαρακτηριστικό των παραστάσεων αυτών είναι ότι θεατές και ερμηνευτές συνυπάρχουν στη σκηνή, καθένας με την ιδιότητά του. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο θέατρο «Καμπέρειο» κάθε βράδυ ώρα 9:15’ μ.μ. και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Ανώτατος αριθμός θεατών ανά παράσταση: 30. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένος γίνεται κράτηση στο τηλ. 26 510 25 670 τις καθημερινές, πρωινές ώρες, και λοιπές ώρες στο τηλ. 6972 445 708.

«5 ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ» σύνθεση κειμένου βασισμένη στα έργα «Η πιο δυνατή» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, «Η Εβραία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, «Η σονάτα του σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου «Ο ουρανός κατακόκκινος» της Λούλας Αναγνωστάκη. Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοτσίκος. Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ελένη Κολοκούρη, Γιώτα Παναγή, Ζωή Πλαχούρα, Ντίνα Ρίζου.

 

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of