Σάββατο , 9 Μαρτίου 2024
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Με 89 κιλά κάνναβης συνελήφθη 52χρονος στη Σίδερη Φιλιατών

Με 89 κιλά κάνναβης συνελήφθη 52χρονος στη Σίδερη Φιλιατών

ΦΩΤΟ 1 (1)Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Συνελήφθη 52χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ποσότητας κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης που αγγίζει περίπου τα 89 κιλά

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 52χρονου υπηκόου Αλβανίας, για διακίνηση, μεταφορά και  κατοχή ποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο, σήμερα (10-09-2017) το πρωί στη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, ποσότητα ναρκωτικών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων του οχήματος, υπήρχαν συνολικά 42 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 88 κιλών και 672 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

 

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments