Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση

Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση

sunelifthisan-duoΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Συνελήφθη, χθες (16-03-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας αυτοκίνητο, μετέβαινε σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων και κυρίως σχολικά συγκροτήματα και οδούς που διέρχονται μαθητές και προέβαινε δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και ένας ψηφιακός οπτικός δίσκος.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments