Πέμπτη , 8 Μαΐου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκη Κεραμέως(ΝΔ): «Η Κυβέρνηση επέδειξε πρωτοφανή αδυναμία διαπραγμάτευσης στο προσφυγικό. Όσο για τις άδειες και το ΕΣΡ αποζητά τον έλεγχο της ενημέρωσης και βρισκόμαστε ενώπιον εκτροπής των δημοκρατικών θεσμών και των Συνταγματικών Διατάξεων…».

Νίκη Κεραμέως(ΝΔ): «Η Κυβέρνηση επέδειξε πρωτοφανή αδυναμία διαπραγμάτευσης στο προσφυγικό. Όσο για τις άδειες και το ΕΣΡ αποζητά τον έλεγχο της ενημέρωσης και βρισκόμαστε ενώπιον εκτροπής των δημοκρατικών θεσμών και των Συνταγματικών Διατάξεων…».

kerameos_1Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) η Νίκη Κεραμέως Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και της Ανεξάρτητης Αρχής του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θέτοντας ζήτημα αντισυνταγματικότητας  και ανέλυσε τη θέση του κόμματος της στο ζήτημα αυτό. Η Βουλευτής Επικρατείας ακόμη μίλησε για το μεταναστευτικό  χαρακτηρίζοντας την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ως απλό παρακολουθητή των εξελίξεων  που μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη μεταναστών.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Έμφυλη βία, νομοθεσία και κοινωνική πραγματικότητα

Η έμφυλη βία υπό το πρίσμα της νομοθεσίας και η κοινωνική πραγματικότητα γύρω από ένα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x