Πέμπτη , 16 Μαΐου 2024
Αρχική / About Us

About Us

logoΑπό τον Ιούνιο του 1989 μέχρι και σήμερα, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων εκπέμπει στους 98,7 μεγάκυκλους στα FM ένα πρόγραμμα αντικειμενικό και πολυφωνικό χωρίς προκαταλήψεις αποκλεισμούς και σκοπιμότητες πολίτες εκφράζοντας τους σκεπτόμενους πολίτες και αναπτύσσοντας αμφίδρομη σχέση με τους ακροατές.

Είναι ένα ραδιόφωνο εναλλακτικό, πολυσυλλεκτικό και ανοιχτό στην τοπική κοινωνία που αποπνέει την άποψη του διαφορετικού, και αποτελεί το όραμα και το στοίχημα της πρώτης Δημοτικής αρχής από τη λειτουργία του αλλά και όσων ακολούθησαν μέχρι και σήμερα.

Προφανώς και άλλαξαν πολλά στα χρόνια που πέρασαν.

Από τις λυχνίες και τους δίσκους βινυλίου έγινε ψηφιακό και εκσυγχρονίζεται όταν απαιτείται. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο συνεχίζει όμως σταθερά με τις ίδιες πάντα αρχές που ήταν και παραμένουν να είναι, δηλαδή ο σεβασμός στην αισθητική των ακροατών, της ποιότητας και της μετριοπάθειας στα FM.

Στόχος να παραμείνει η φωνή της πόλης μας που θα αναδεικνύει τα θέματα κυρίως της τοπικής αλλά και της κεντρικής πολιτικής επικαιρότητα, με εκπομπές για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον σύλλογο πολυτέκτων, το Θέατρο, την οικολογία, για επιστημονικά θέματα, με εβδομαδιαία εκπομπή από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων καθώς επίσης την ψυχαγωγία με έμφαση στην Ελληνική μουσική, αλλά και με ζώνες με παραδοσιακή μουσικ, rock, γαλλικό τραγούδι κ.λ.π.

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους: Νίκο Τσόλη (πρόεδρος) Κωνσταντίνος Λαόσογλου (αντιπρόεδρος) Κωνσταντίνο Κρικώνη, Γεώργιο Παππά, Βιργινία Γκέκα, Πόπη Στεφανίδη, Νικόλας Παπαϊωάννου, Χρήστο Ιωάννου.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων ( 2651037078 και 2651037780) στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου (Αγίας Μαρίνας 55) και το σήμα του καλύπτει επαρκώς τα όρια του Δήμου και του Νομού και άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα, ενώ η φωνή του φτάνει σε κάθε γωνιά της γης μέσω του διαδικτύου από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimotikoradiofono.gr.

12 Σχόλια

 1. Δημήτρης Σταματάκης

  Καλό μεσημέρι, φίλε! Να κάνεις πάντα όμορφες εκπομπές!

 2. Δημήτρης Σταματάκης

  Ρίτα Σακελλαρίου στα ωραία της

 3. Δημήτρης Σταματάκης

  ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

 4. Δημήτρης Σταματάκης

  ΟΜανλωλης Καναρίδης πρέπει να είναι Ε;;

 5. Δημήτρης Σταματάκης

  το παιδί του λαού Γιώργο μου!!! Ατέλειωτες ώρες στα σινεμά του ΄60 και του ΄70!!!

 6. Δημήτρης Σταματάκης

  Καλησπέρα Γιώργο!!

 7. Δημήτρης Σταματάκης

  Θα ήθελα ν΄ακούσω το ”θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι” εάν γίνεται…Αλλιώς το προγραμμά σου αγαπητέ!

 8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ e-mail ΣΤΟ [email protected]

  Με Εκτίμηση

 9. PAS GANNINA TMIMA BASKET

  Sas parakalw steilte mas to email sas gia na sas stelnoume deltia typou kai enimerwseis tis omadas mas.

Αφήστε μια απάντηση