Παρασκευή , 4 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / Αλέξανδρος Εφραιμίδης (Πανποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος) : « Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου και οι ανεγκέφαλοι γνωστοί άγνωστοι που επιτέθηκαν άνανδρα κατάφεραν να αμαυρώσουν την αντίδραση προς τον κ. Φίλη που με τις δηλώσεις του, μας εκθέτει διεθνώς και κάνει την Τουρκία να πανηγυρίζει…».

Αλέξανδρος Εφραιμίδης (Πανποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος) : « Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου και οι ανεγκέφαλοι γνωστοί άγνωστοι που επιτέθηκαν άνανδρα κατάφεραν να αμαυρώσουν την αντίδραση προς τον κ. Φίλη που με τις δηλώσεις του, μας εκθέτει διεθνώς και κάνει την Τουρκία να πανηγυρίζει…».

366Ο Αλέξανδρος Εφραιμίδης μέλος του Δ.Σ. της Πανποντιακής Ομοσπονδίας μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) καταδίκασε την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο δίνοντας στοιχεία από την ογκώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και εξήρε τη συμβολή του Βουλευτή της ΝΔ στο θέμα της γενοκτονίας ως δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής. Αναφέρθηκε στ τρία αιτήματα της ΠΟΕ που παραδόθηκαν χθες στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση (επαναχορήγηση σύνταξης στους ανασφάλιστους ηλικιωμένους ομογενείς, επαναφορά της ύλης στο βιβλίο Θρησκευτικών και η τοποθέτηση του κ. Φίλη ως Υπουργού Παιδείας ) και απηύθυνε κάλεσμα στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους .
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Γ.Παππάς -Γιατί θα είμαι πρώτος στην ουρά για το εμβόλιο…. Η επιστήμη έχει δική της σημαία.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– Δημοσιεύουμε -με την άδειά του- το κείμενο του ιατρού-παθολόγου Γεωργίου Παππά , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of