Κυριακή , 9 Αυγούστου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Ανακοίνωση του Τμήματος αυτοδιοίκησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας για την απόφαση της δημοτική αρχής για το ΞΕΝΙΑ:Ο αγώνας για την αξιοποίησή του, ως δημόσιο και κοινό αγαθό θα συνεχισθεί.

Ανακοίνωση του Τμήματος αυτοδιοίκησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας για την απόφαση της δημοτική αρχής για το ΞΕΝΙΑ:Ο αγώνας για την αξιοποίησή του, ως δημόσιο και κοινό αγαθό θα συνεχισθεί.

ΞΕΝΙΑΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

του Τμήματος αυτοδιοίκησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας 

Ο Δήμαρχος Αρταίων και όσοι υποστήριξαν την εισήγησή του για εκμίσθωση του χώρου του πρώην ΞΕΝΙΑ σε ιδιώτη, επέλεξαν με την ψήφο τους να καταστήσουν σαφές στην Τοπική κοινωνία το “μεγαλεπήβολο όραμά τους” για τον τόπο.

Σε μία περίοδο που η κοινωνία μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της, η νυν Δημοτική Αρχή και οι συνοδοιπόροι της, ήταν ξεκάθαροι: ο τόπος αυτός χρειάζεται… ΚΛΙΝΕΣ.. Αρνήθηκαν ακόμη και να συζητήσουν τη δυνατότητα, να αξιοποιήσει ο Δήμος την περιουσία του, μέσω εξασφαλισμένης χρηματοδότησης 100% και να προστατέψουν το δημόσιο αγαθό, ως κοινό αγαθό.

Κάνουν σα να μη γνωρίζουν ότι οι ενισχύσεις μέσω ΕΣΠΑ δεν είναι χρήματα σε σεντούκι για να τα μεταφέρουμε όπου θέλουμε. Η κάθε δράση έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και το ΞΕΝΙΑ της Άρτας πληρεί τις προδιαγραφές της πρότασης.

Όσο κι αν οι άνθρωποι, που αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης, εμφανίζονται σα να μη γνωρίζουν τίποτε για ό,τι ισχύει, δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους απέναντι στους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, για μας το θέμα του ΞΕΝΙΑ δεν έχει κλείσει. Ο αγώνας για την αξιοποίησή του, ως δημόσιο και κοινό αγαθό θα συνεχισθεί.

Στους ψηφίσαντες χθες, την εκμίσθωση του χώρου σε ιδιώτη, να τους θυμίσουμε τα λόγια του ΠΟΙΗΤΗ: ΄΄Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα…΄΄

19/1/2016

Δείτε Επίσης

Ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Δ/Ρ

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και στην εκπομπή “Στα σημεία των καιρών” με τη Βίκυ Μιχέλη μίλησε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of