Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Ανακοίνωση του Τμήματος αυτοδιοίκησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας για την απόφαση της δημοτική αρχής για το ΞΕΝΙΑ:Ο αγώνας για την αξιοποίησή του, ως δημόσιο και κοινό αγαθό θα συνεχισθεί.

Ανακοίνωση του Τμήματος αυτοδιοίκησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας για την απόφαση της δημοτική αρχής για το ΞΕΝΙΑ:Ο αγώνας για την αξιοποίησή του, ως δημόσιο και κοινό αγαθό θα συνεχισθεί.

ΞΕΝΙΑΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

του Τμήματος αυτοδιοίκησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας 

Ο Δήμαρχος Αρταίων και όσοι υποστήριξαν την εισήγησή του για εκμίσθωση του χώρου του πρώην ΞΕΝΙΑ σε ιδιώτη, επέλεξαν με την ψήφο τους να καταστήσουν σαφές στην Τοπική κοινωνία το “μεγαλεπήβολο όραμά τους” για τον τόπο.

Σε μία περίοδο που η κοινωνία μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της, η νυν Δημοτική Αρχή και οι συνοδοιπόροι της, ήταν ξεκάθαροι: ο τόπος αυτός χρειάζεται… ΚΛΙΝΕΣ.. Αρνήθηκαν ακόμη και να συζητήσουν τη δυνατότητα, να αξιοποιήσει ο Δήμος την περιουσία του, μέσω εξασφαλισμένης χρηματοδότησης 100% και να προστατέψουν το δημόσιο αγαθό, ως κοινό αγαθό.

Κάνουν σα να μη γνωρίζουν ότι οι ενισχύσεις μέσω ΕΣΠΑ δεν είναι χρήματα σε σεντούκι για να τα μεταφέρουμε όπου θέλουμε. Η κάθε δράση έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και το ΞΕΝΙΑ της Άρτας πληρεί τις προδιαγραφές της πρότασης.

Όσο κι αν οι άνθρωποι, που αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης, εμφανίζονται σα να μη γνωρίζουν τίποτε για ό,τι ισχύει, δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους απέναντι στους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, για μας το θέμα του ΞΕΝΙΑ δεν έχει κλείσει. Ο αγώνας για την αξιοποίησή του, ως δημόσιο και κοινό αγαθό θα συνεχισθεί.

Στους ψηφίσαντες χθες, την εκμίσθωση του χώρου σε ιδιώτη, να τους θυμίσουμε τα λόγια του ΠΟΙΗΤΗ: ΄΄Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα…΄΄

19/1/2016

Δείτε Επίσης

Μεταξύ των πρώτων Πανελλαδικά η Νίκη Μητσοπούλου, μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ

Η Νίκη Μητσοπούλου, μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων συγκέντρωσε 19330 και στοχεύει πλέον μεταξύ των ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments