Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Προκήρυξη ποιητικού διαγωνισμού από την ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προκήρυξη ποιητικού διαγωνισμού από την ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων, παράρτημα της ΧΕΝ Ελλάδας , εν όψει της Ημέρας της Γυναίκας έχει προκηρύξει διαγωνισμό ποίησης που απευθύνεται σε γυναίκες δημιουργούς, με θέμα την γυναίκα , τον πολυσήμαντο ρόλο της, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες της . Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 29/1/2019 ως και 8/3/2019 .

Τα ποιήματα θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο mail : xenioanpoem@gmail.com    σε δύο αρχεία . Στο πρώτο αρχείο θα υπάρχει το ποίημα με ψευδώνυμο της δημιουργού και στο δεύτερο αρχείο το πραγματικό όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας της δημιουργού ( οπωσδήποτε όνομα και αριθμός τηλεφώνου ) .

 Τα αποτελέσματα  θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της Ομάδας ΧΕΝ Ιωαννίνων για την Ημέρας της Γυναίκας στις  28 /3/2019 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ” Δημήτρης Χατζής ” . Θα διακριθούν 3 ποιήματα . Την κριτική επιτροπή θα συγκροτήσουν άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών  από την Ήπειρο και την Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of