Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ: «Δεν παίρνουμε 6.000 ευρώ, το 40% πάει στο κόμμα»

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ: «Δεν παίρνουμε 6.000 ευρώ, το 40% πάει στο κόμμα»

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνουν 6.000 ευρώ, το 40% πηγαίνει στο κόμμα θα βρεθεί πάντως μια λύση που θα είναι λογική στο θέμα με τα βουλευτικά αυτοκίνητα, οι βουλευτές κάνουν πολλά χιλιόμετρα ας μην είμαστε υπερβολικοί», δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις έντονες επισημάνσεις του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Παραπολιτικά 90,1 η ίδια τόνισε πως υπάρχει εν ενεργεία σύμβαση leasing η οποία ισχύει από το Δεκέμβριο, ενώ εξαπέλυσε αιχμές σε κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας κάνοντας λόγο για παγίδα που έστησαν προκειμένου να αποτελέσει παρένθεση η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενη στο κείμενο που κατέθεσε η αριστερή πλατφόρμα στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος το χαρακτήρισε ως «δημιουργικό διάλογο» , σημειώνοντας ότι «το κείμενο του Eurogroup είναι πολύπλευρo και σύνθετο αυτό που χαρακτηρίζεται ως ασαφές είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να μην υπάρχουν δεσμεύσεις».

«Πρέπει να αξιολογήσουμε νομικά αν έρθει το κείμενο της συμφωνία με τους πιστωτές στη βουλή αν επιφέρει περαιτέρω δεσμεύσεις της Κυβέρνησης» , κατέληξε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

gerovasili_new

Δείτε Επίσης

Κρίσιμες αποφάσεις Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Δ.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων

Με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Δ.Ε. Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of