Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: ΔΕΗ, Πυροσβεστική και σχολεία επισκέφθηκε η παράταξη

«Γιάννενα Τώρα»: ΔΕΗ, Πυροσβεστική και σχολεία επισκέφθηκε η παράταξη

Επίσκεψη σε φορείς πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαΐου κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα».

Η παράταξη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και πελάτες της επιχείρησης.

Επίσης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου και ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις, τα μέσα και το προσωπικό.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της παράταξης και των στελεχών της υπηρεσίας σχετικά με θέματα εκτάκτων αναγκών και αντιπυρικής προστασίας και αντιμετώπισης πυρκαγιών και άλλων καταστροφών που βρίσκονται στο αντικείμενο δραστηριότητας της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε παρακείμενα σχολεία, δημοτικό και βρεφονηπιακό σταθμό, όπου διαπίστωσε περιπτώσεις φθοράς αλλά και αδιαφορίας των δημοτικών φορέων να αντιμετωπιστούν διάφορα μικροπροβλήματα.

Στις επισκέψεις συμμετείχαν οι: Δ. Πάνου, Χ. Αναγνωστόπουλος, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Κ. Κυριαζής, Τ. Μιχαηλίδης, Κ. Ρώσσης, Δ. Σκούρτης, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου και ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας

Οι επισκέψεις συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Γραμματείας της παράταξης..

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of