Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Αργυρός (ΔΗΜΑΡ) : «Ο κ. Τσίπρας θέλει να κερδίσει πολιτικό χρόνο αλλά με τέτοια μερεμέτια και μπαλώματα όπως το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου δε λύνεται το δημοσιονομικό…»

Γιάννης Αργυρός (ΔΗΜΑΡ) : «Ο κ. Τσίπρας θέλει να κερδίσει πολιτικό χρόνο αλλά με τέτοια μερεμέτια και μπαλώματα όπως το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου δε λύνεται το δημοσιονομικό…»

1779144 Το ερώτημα εάν τέτοιου είδους διαμαρτυρίες όπως των αγροτών  βοηθούν τη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα πρέπει να το απαντήσει ο Πρωθυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αργυρός  μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών), ενώ μίλησε για την σημασία της αυριανής  συνδιάσκεψης των μελών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τις προτάσεις της κας Φώφης Γεννηματά.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of