Σάββατο , 6 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2020

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2020

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζίτσας για το 2020, στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/11/2019).

Το σύνολο του προϋπολογισμού ανέρχεται στα 24.011.654,46 ευρώ και όπως υπογράμμισε στην εισήγησή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φώτης Ράρρας, «αποτελεί το εργαλείο δουλειάς των υπηρεσιών του Δήμου, αποτυπώνει πως ο Δήμος Ζίτσας προσπαθεί, καταφέρνει να στέκεται όρθιος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο και ταυτόχρονα δίνει το στίγμα των επιδιώξεων της στρατηγικής της Δημοτικής Αρχής ώστε ο Δήμος να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Ακολούθως,ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού έκανε ειδική αναφορά με στοιχεία τόσο στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου όσο και στην αναπτυξιακή του αντίληψη με κοινωνικό πρόσημο.

«Καταθέτουμε σήμερα είπε, τον προϋπολογισμό και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για το οικονομικό έτος 2020, με βασικούς στόχους την ορθολογική και ρεαλιστική εγγραφή εσόδων, τη συγκράτηση των δαπανών, την περαιτέρω ενίσχυση παραγωγικών επενδύσεων και την εξασφάλιση πιστώσεων για την χρηματοδότηση έργων. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση και πόσο μάλλον με την διοίκηση ενός μεγάλου δήμου όπως είναι ο Δήμος Ζίτσας, θέλει διεκδίκηση, αγώνα συνεχή, μάχη καθημερινή».

Κλείνοντας ο κ. Ράρρας ευχαρίστησε  όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ζίτσας, και ειδικότερα τα στελέχη της οικονομικής Υπηρεσίας, που εργάστηκαν για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης. «Η προσπάθεια είναι συλλογική, ανέφερε, όλοι μαζί εργαζόμαστε σκληρά ώστε να αφήσουμε τη δική μας παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε βάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα».

 

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x