Τετάρτη , 20 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η Παράταξή Ιωάννινα_2023

Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η Παράταξή Ιωάννινα_2023

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ιωάννινα 2023_ Το Μέλλον Σήμερα” αναφέρονται τα εξής:

“To Σάββατο, 20η Απριλίου η Παράταξή Ιωάννινα_2023 διοργάνωσε με επιτυχία, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γ. Χατζηκώστα, εθελοντική αιμοδοσία. Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μόνη λύση για να έχει η χώρα μας επάρκεια και αυτάρκεια αίματος. Δεν είναι μια πρωτοπόρα δράση, αλλά είναι μια πρωτοβουλία για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία μας, μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. στο ποσοστό εκείνων που προσφέρουν αίμα. Δέκα λεπτά από τη ζωή μας μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά»

Χθες, 21η Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 επισκέφτηκε τις κοινότητες της Δ.Ε. Περάματος, Μάζια και Κρυόβρυση.

Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες στις περιοχές αυτές, όπως ο ελλιπής φωτισμός, ο εξωραϊσμός των κοινόχρηστων χώρων, η μη απόδοση των ανταποδοτικών τελών αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση αποχιονισμού τους χειμερινούς μήνες. Η Τατιάνα Καλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα μικρά, καθημερινά, προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων ιδιαίτερα των απομακρυσμένων.”

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of