Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Αρχική / Αθλητικά / Εκατό αθλητές στους αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πολυστάφυλο- Πρώτος ο Ηλίας Νάτσιας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Εκατό αθλητές στους αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πολυστάφυλο- Πρώτος ο Ηλίας Νάτσιας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Ekkinisi agona

 

 

Ο Ηλίας Νάτσιας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων πρώτευσε στον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.

 Τεράστια επιτυχία γνώρισε ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Αυγούστου στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων του 7ουRIVERPARTYστον ποταμό Αχέροντα, το οποίο (όπως και ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας, αναβλήθηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Στον αγώνα τρεξίματος (MTRun,10 km.)πήραν συνολικά μέρος πάνω από 100 αθλητές οι οποίοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι τόσο από τον άρτιο τρόπο διοργάνωσης, όσο και από την υπέροχη διαδρομή σε μία περιοχή υψηλού φυσικού κάλους με δάση, όμορφα γεφύρια και τον  μυθικό ποταμό Αχέροντα.

Στην κατηγορία των ανδρών πρώτευσε ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων Νάτσιας Ηλίας με χρόνο 43,34’’, ενώ πρώτη αθλήτρια τερμάτισε η Σαπίου Βηθλεέμ από τον Σύλλογο Αθηνοδώρος ΑΙΓΙΕΥΣ με χρόνο 48,49’’.

Τις απονομές έκαναν: Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυσταφυλιτών κ. Μπακόλας Χρήστος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου Πολυσταφυλιτών κ. Θάνος Ευθύμιος, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών της Αθήνας δα Παπαδοπούλου Δήμητρα, ο συντονιστής και ‘ψυχή’ της διοργάνωσης κ. Καρζής Κωνσταντίνος, οι δύο εθελοντές γιατροί του αγώνα κ.κ. Λεωνίδας Χρήστου και Λιόντος Ιωάννης, τα μέλη της γραμματείας κ.κ. Καρζής Παναγιώτης και Μπακόλας Αλέξανδρος και εκπρόσωποι της ομάδας Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων. 

Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε pastapartyστην Πλατεία του χωριού.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣυλλόγουΠολυσταφυλιτών, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία του, τη φωτογραφική ομάδα ΚΑΔΡΩ Φιλιππιάδας που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς: Εταιρία εμφιαλώσεως Νερού ΖΑΓΟΡΙ, τα καταστήματα προϊόντων ζαχαροπλαστικής ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ στα Ιωάννινα (Δωδώνης 23 στο Κέντρο, Καραμανλή 29 Μώλος και 14οχλμ Ιωαννίνων Αθηνών), την εταιρία Σούπερ Μάρκετ Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ευχαριστεί επίσης όλους τους υποστηρικτές ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ, ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ στη Φιλιππιάδα, το μεζεδοπωλείο –Ψαροταβέρνα ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ στο Γαλάτσι Αττικής, την κάβα ποτών, χαρτικά, απορρυπαντικά   Καραβίδας Π. – Καραβίδας Χ. Ο.Ε. στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, την κρεαταγορά Λαμπρούσης Γιώργος στο Θεσπρωτικό, το κατάστημα ΡΥΘΜΟΣ μουσικά όργανα στην Πρέβεζα, το κατάστημα πώλησης ποδηλάτων ΑΦΟΙ Παππά στην Αθήνα, το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού για την συνεργασία και την παρουσία ασθενοφόρου, το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού για την παρουσία και την διευκόλυνση των διαδικασιών του αγώνα και βέβαια τον Δήμο Ζηρού που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα των εκδηλώσεων στο Facebook:polistafiloLakkaSouliou MTB &MTRun 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στην Ακρόπολη του Ιτς καλέ

Στη μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που τιμά η Εκκλησία μας την 1η ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments