Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η έκθεση ζωγραφικής “Θάλασσα: οι 2 όψεις…” στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ.Χατζής”

Η έκθεση ζωγραφικής “Θάλασσα: οι 2 όψεις…” στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ.Χατζής”

Στις 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ.Χατζής” (Παλιά Σφαγεία), στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των Κωνσταντίνου Φάη και Dialba. Οι δύο καλλιτέχνες με την ιδιαίτερη προσέγγιση του ο καθένας, τεχνοτροπικά αταίριαστοι, θεματικά διαμετρικοί, σας προσκαλούν να σας ταξιδέψουν σε θάλασσες, με στιβαρά πλοία από στην ιστορία και τον μύθο και να σας προσαράξουν σε ονειρικά λιμάνια, λουσμένα στο  μεσογειακό φως.

Παιδικές φαντασιώσεις και βιώματα των δημιουργών παίρνουν δική τους μορφή και αποτυπώνονται στον καμβά με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο Κωνσταντίνος με πλοία μεγαλοπρεπή πολιτικά και πολεμικά του 18ου, του 19ου και του 20ου αιώνα, που έμειναν στην ιστορία, δουλεμένα με τη λεπτομέρεια της πένας και τη γοτθική προσήλωση της μορφής, σας περιμένει να διασχίσετε μαζί του θάλασσες για να καταλήξετε τελικά σε κάποιον από τους όρμους του Dialba, με τις πλατιές πλακάτ επιφάνειες, τα εκτυφλωτικά χρώματα και τα σπαθόμορφα δέντρα.

Δύο διαφορετικές ματιές στις δύο όψεις της θάλασσας που θα θέλατε να κρατήσετε μαζί σας.

Διάρκεια έκθεσης: 24 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2019

Ωράριο λειτουργίας: 19.00 με 23.00 καθημερινά

Yπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of