Παρασκευή , 23 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / «Η Ήπειρος συναντά τους έντεχνους»

«Η Ήπειρος συναντά τους έντεχνους»

XAIDARI

O Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το καφέ «ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ» διοργανώνει μεγάλη μουσική συναυλία με τους Παντελή Θαλασσινό, Σοφία Παπάζογλου, Δημήτρη Υφαντή και τους Τακίμ,  την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19:30  στο Δάσος Χαϊδαρίου. (πεζόδρομος, έμπροσθεν του καφέ «Γραμματόσημμο», επί των οδών Ηρών Πολυτεχνείου & Γ. Παπανδρέου).

Μια μουσική εκδήλωση που αναδεικνύει τις ρίζες του Ηπειρώτικου τραγουδιού σε συνδυασμό με το έντεχνο τραγούδι και το σήμερα.

Η ανοιχτή αυτή μουσική εκδήλωση,  θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους Ηπειρώτες του Χαϊδαρίου, αλλά και σε κάθε φίλο και φίλη, να απολαύσουν και να διασκεδάσουν, σε μια σπουδαία συναυλία με τους πλέον επώνυμους και καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Παράλληλα στηρίζουμε την προσπάθεια της πόλης των Ιωαννίνων στο αίτημα της, να είναι πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Τζόκας
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

Δείτε Επίσης

Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα”.«ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»-Κυριακή 25 Ιουλίου στις 21:00

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of