Παρασκευή , 15 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Η Μικρή μας πόλη» ξανά στο Θέατρο Έκφραση

«Η Μικρή μας πόλη» ξανά στο Θέατρο Έκφραση

 Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, από τους μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου 

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Θόρντον Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη» θα παρουσιάσουν ξανά στο Θέατρο Έκφραση οι σπουδαστές του 1ου έτους υποκριτικής ως συνέχεια της επιτυχημένης παράστασης που έδωσαν στα πλαίσια των παρουσιάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου. Οι παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου (ώρα 20.00) και τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.15).

Η παράσταση θέτει ερωτήματα για το αν τελικά κρύβεται ποίηση και μαγεία στη “μικρή” καθημερινότητα όλων μας, και για το κατά πόσο “μικρές” κι ασήμαντες, αλλά συνάμα και μέγιστες, είναι οι μέρες, οι νύχτες, τα φεγγαρόφωτα, οι έρωτες, οι γάμοι, οι θάνατοι στη “μικρή μας πόλη” -την όποια “μικρή πόλη”- όπου στον κόσμο και το χρόνο.

Οι συντελεστές

Τη σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Μίνα Παππά, ενώ τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Αλίκη Χολέβα, Παύλος Παπαχρήστου, Μιχάλης Ρέκατας, Θέμις Φούλια, Ηρώ Σκανδάλη, Χριστιάννα Γκέκα, Μαρσέλο Φετάχου, Ελευθερία Δούμκου, Θανάσης Λώλας, Δέσποινα Κρανιώτη, Αθηνά Πομώνη, Γιώργος Μακρυγιάννης, Λυδία Ντόκου, Νένα Κάλπη και Νατάσα Τσαμπά. Ο σχεδιασμός αφίσας είναι του Μιχάλη Ρέκατα, η φωτιστική επιμέλεια του Πέτρου Χριστακόπουλου και οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει από τον Λάμπρο Μεντή.

***

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 26515 54505 | 6907500710.

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of