Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Θανάσης Μανταλόβας: Τιμή και ευθύνη η συμμετοχή μου σε μια κρίσιμη πολιτική μάχη για το μέλλον της χώρας μας

Θανάσης Μανταλόβας: Τιμή και ευθύνη η συμμετοχή μου σε μια κρίσιμη πολιτική μάχη για το μέλλον της χώρας μας

 Σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ και αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θανάσης Μανταλόβας, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Η ανακήρυξή μου ως υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής  στο Νομό Ιωαννίνων, αποτελεί σημαντική τιμή προς το πρόσωπό μου και ταυτόχρονα με επιφορτίζει με τη μεγάλη ευθύνη της εκπροσώπησης -μαζί με τους άξιους συνυποψήφιους- της δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης στη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, των πιο κρίσιμων για το μέλλον της χώρας μας.

Στα χρόνια της κρίσης η  Ελλάδα  συσσωρεύει συνεχώς αδιέξοδα, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, αξιακά.  Η ανεργία, η εξάρθρωση του παραγωγικού ιστού, η κοινωνική περιθωριοποίηση  πολλών συνανθρώπων μας, η φυγή των νέων ανθρώπων  στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με την πόλωση, τον διχασμό και την έλλειψη συνεννόησης του πολιτικού προσωπικού, έχουν παγιώσει στην κοινωνία μας αισθήματα ανασφάλειας, απαισιοδοξίας και αβεβαιότητας για το μέλλον.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη, από μια «αντεπίθεση» κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν την πελατειακή λογική, την πόλωση και το διχασμό.

Η αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα μας, δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός στόχος για την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη. Είναι όρος επιβίωσης και ανάπτυξης του έθνους.

To Κίνημα Αλλαγής, η παράταξη την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ, θα δώσει αυτή τη μάχη όπως η ίδια γνωρίζει, με υπευθυνότητα, με αυστηρή προσήλωση στις προοδευτικές αξίες και πολιτικές, με την πίστη ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τους Έλληνες.

Σ’ αυτή τη μάχη αξίζει να στρατευθούμε όλοι μας. Να γίνουμε η Δύναμη Αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.”

Δείτε Επίσης

Κ.Νικολακόπουλος-Προέχει η δημόσια υγεία και όχι η ατομική μας επιθυμία.Η αριστερά είναι με την ζωή, δεν μπορεί να είναι με τον θάνατο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—–“Στην περίπτωση των μεταδοτικών ασθενειών δεν ισχύει το αυτεξούσιο του σώματος ,όπως αν έχουμε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of