Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Καταγγελία:Φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΝΑΡ και της νΚΑ Ιωαννίνων

Καταγγελία:Φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΝΑΡ και της νΚΑ Ιωαννίνων

1narΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 Σε   “φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΝΑΡ και της νΚΑ Ιωαννίνων”  αναφέρεται ανακοίνωση από  το ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση , την Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση των Οργανώσεων  Γιαννίνων  Η ανακοίνωση:

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, τα γραφεία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νΚΑ Γιαννίνων, γίνονται στόχος. Μετά την επίθεση πριν τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, την Τρίτη, 8/12/15 δέχθηκαν πάλι επίθεση από αγνώστους, που με πέτρα έσπασαν το τζάμι της πόρτας.

Αφενός, δεν μας πτοούν φασιστικές επιθέσεις, ειδικά αυτού του τύπου. Το ΝΑΡ και η νΚΑ στα Γιάννενα θα συνεχίσουν να δρουν απερίσπαστα, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κινητοποίηση, στο πανεπιστήμιο και στην τοπική κοινωνία, όντας κομμάτια της, μάχιμα και αλύγιστα.

Αφετέρου, εάν οι μόνιμοι δράστες των εν κρυπτώ επιθέσεων επιθυμούν, μπορούν να πληροφορηθούν από τα γραφεία μας τις ώρες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, για να κοπιάσουν τότε και να επιχειρήσουν κάποια ζημιά, σαν την τελευταία.

ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Οργανώσεις Γιαννίνων

Δείτε Επίσης

Η.Μοσκώφ(Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων)-Η ένταξη ξεκινά από  το  πρώτο  βλέμμα ,από  το βλέμμα  του διασώστη στην βάρκα…. Θέλουμε  αυτά  τα παιδιά να αισθανθούν όπως τα δικά  μας παιδιά..

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-    Την  δραστηριότητα,τις  αντιλήψεις   και  τις πρακτικές που διέπουν την δράση  της Γραμματείας Προστασίας ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments