Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / Κ.Γεροπαναγιώτη (Πρ.δημοτικού συμβουλίου δήμου Πατρέων)- Η πρωτοβουλία για την πορεία, ακουμπά στο ίδιο το κίνημα και στην ανάγκη να δυναμώσει η διεκδίκηση για μέτρα κατά της ανεργίας

Κ.Γεροπαναγιώτη (Πρ.δημοτικού συμβουλίου δήμου Πατρέων)- Η πρωτοβουλία για την πορεία, ακουμπά στο ίδιο το κίνημα και στην ανάγκη να δυναμώσει η διεκδίκηση για μέτρα κατά της ανεργίας

 POREIAΓΕΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ Από :Γιώργος Γκόντζος– Στους στόχους της πρωτοβουλίας του δήμου Πατρέων να διοργανώσει πορεία από την αχαϊκή πρωτεύουσα μέχρι την Αθήνα ,αναφέρθηκε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μιλώντας στην εκπομπή   “ότι πεις εσύ”   (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. από την πορεία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως είπε η πρωτοβουλία ακουμπά στο ίδιο το κίνημα και στην ανάγκη να δυναμώσει η διεκδίκηση για μέτρα κατά της ανεργίας ,με συνθήματα   “δουλειά σε όλους “, “δουλειά με δικαιώματα”.

Περιγράφοντας την κατάσταση που ισχύει σήμερα τόνισε πως  “έχουμε καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων ,είτε είναι εργοστάσια ,είτε αφορούν την υπ’ αριθμόν μία παραγωγική δύναμη που είναι οι εργαζόμενοι ,που βγαίνουν στην ανεργία ,στο περιθώριο ,δεν πληρώνονται..”.

Περιέγραψε σκηνικά από την υποδοχή της πορείας σε διάφορες πόλεις , από φορείς της περιοχής και τόνισε πως η κίνηση αυτή στοχεύει ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιεί σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ, και το προηγούμενο διάστημα υλοποιούσε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Γ.Μπεκτασιάν-Υπήρχε ένα σχέδιο για την εξόντωση, την συστηματική.Είχαν αποτέλεσμα οι αγώνες μας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Αποδεικνύει ότι   οι  αγώνες που έχουμε κάνει, είτε ατομικά ο καθένας από ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of