Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Μάρκου(ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ),για την μεταναστευτική πολιτική:”Η στάση της συγκυβέρνησης ,ήταν από την αρχή απογοητευτική”

Κ.Μάρκου(ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ),για την μεταναστευτική πολιτική:”Η στάση της συγκυβέρνησης ,ήταν από την αρχή απογοητευτική”

Σε συνέντευξη στην εκπομπή”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) για την μεταναστευτική πολιτική ,η κ. Κατερίνα Μάρκου βουλευτής από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ- Β’Θεσσαλονίκης- τόνισε πως ”η στάση της συγκυβέρνησης ,ήταν από την αρχή απογοητευτική”images (1)

Πρόσθεσε ότι ”είπαμε πως τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά ,και ζητάμε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε μόνοι μας στο τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών”.
Έκανε αναφορά στο θέμα των ”ελέγχων”,ενώ επέκρινε την κυβέρνηση γιατί όπως τόνισε” δεν έχει συσταθεί η διαχειριστική αρχή ,με αποτέλεσμα να χάνονται 500 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ”για έργα  και δράσεις για το μεταναστευτικό θέμα .Ακούστε την συνέντευξηmake music movie

Δείτε Επίσης

Ο Αθανάσιος Κιτσάκος στο Δ/Ρ: «Καταφέραμε να έχουμε μηδενική μόλυνση υγειονομικού προσωπικού χωρίς να διαθέτουμε εξωτερικές δομές»

Ο διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Αθανάσιος Κιτσάκος, μίλησε σε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of