Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τασούλας(ΝΔ)–Ανασχηματισμός με στελέχη από τα αζήτητα άλλων χώρων

Κ.Τασούλας(ΝΔ)–Ανασχηματισμός με στελέχη από τα αζήτητα άλλων χώρων

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–«Πώς σχολιάζω τον ανασχηματισμό; Μου θυμίζει εκείνο που έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός στη Γυναίκα της Ζάκυθος για τη θλιβερή εικόνα του μαδήματος μιας κότας με τον αέρα να συνεπαίρνει τα πούπουλα της. Αυτό μου θυμίζει ο ανασχηματισμός και αυτή είναι η εικόνα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και για να μην οριστικοποιηθεί αυτό και ως εικόνα της χώρας οι εκλογές, μια ώρα αρχύτερα, είναι αναγκαίες».

Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ  Κώστας Τασούλας σε συνέντευξή του (ΕΔΩ) στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” ,(Γιώργος Γκόντζος)στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Ο Κ. Τασούλας υπογράμμισε επίσης πως “το κεντρικό ζήτημα της ημέρας δεν είναι ο ανασχηματισμός, αλλά η ανάρτηση στο ΤΑΧΙS των υποχρεώσεων του ΕΝΦΙΑ που εφέτος  στοχεύει σε 400 εκατ. ευρώ περισσότερα από τον ΕΝΦΙΑ του 2014 και μάλιστα 400 εκατ. ευρώ περισσότερα δηλαδή 3 δις ευρώ συνολική επιβολή ΕΝΦΙΑ από εκείνους που έταζαν την κατάργηση του”

Για  τις πολιτικές επιδιώξεις του ανασχηματισμού, είπε πως όλα αυτά είναι θλιβεροί ευσεβείς πόθοι, γιατί στα μάτια ενός βαθύτατα αποκαρδιωμένου λαού, το ιδεολογικό περιεχόμενο της πολιτικής έχει κυριολεκτικά αδρανοποιηθεί μπροστά στην απαίτηση για διόρθωση της σκληρής πραγματικότητας.

Και κάτι τέτοιο, δηλαδή η διόρθωση της δεινής οικονομικής κατάστασης των πολιτών και της χώρας δεν μπορεί να επιτύχει αυτός ο ανασχηματισμός που καταφεύγει σε στελέχη από τα αζήτητα άλλων χώρων. Το μόνο που αποδεικνύεται από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι πόσο έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και την στοιχειώδη αξιολόγηση καταστάσεων και προσώπων ο κ. Τσίπρας που απλώς χθες έβαλε την υπογραφή του στην τελευταία και πιο οικτρή απ’ όλες τις Κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ κατέληξε ο  Κ. Τασούλας.

 

Δείτε Επίσης

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments