Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή οι πρώτοι αγώνες Βeach Volley στην Κορωνησία

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή οι πρώτοι αγώνες Βeach Volley στην Κορωνησία

916Από:Γιώργος Γκόντζος–Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες beach volley που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στην Κορωνησία ο Δήμος Αρταίων.

Η μεγάλη συμμετοχή (46 αθλητές και αθλήτριες) και στα δυο ταμπλό, των αντρών και των γυναικών, απέδειξε ότι ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωση, στόχος της οποίας είναι να καταστεί θεσμός και να προβάλλει την Κορωνησία. Μάλιστα, αρκετά ήταν τα ζευγάρια που δήλωσαν συμμετοχή από γειτονικές περιοχές, όπως Πρέβεζα και Γιάννενα.

Νικητές στους άντρες ήταν οι Βασίλης Τσουμάνης και Βασίλης Ζήσης, ενώ στις γυναίκες νικήτριες αναδείχθηκαν μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στο τάι μπρέικ η Αγγελική Ράπτη και η Βάσω Κοσμίδου.

«Οι αθλητικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν και την παράλληλη προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Κορωνησίας, θα συνεχιστούν το διήμερο 6 και 7 Αυγούστου με τον Διάπλου του Αμβρακικού» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος ευχαριστεί τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χάρη Παπάζογλου, τον εθελοντή-γυμναστή Σταύρο Βίτσιο, καθώς και όλους όσους εθελοντικά συνέδραμαν στην άψογη διοργάνωση.

Δείτε Επίσης

Θερμή υποδοχή για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

Με κλαδιά ελιάς στεφάνωσε τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, ενώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of