Τετάρτη , 26 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Μυροδάφνης

Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Μυροδάφνης

MYRODAFNI D1MYRODAFNI D2Από:Γιώργος Γκόντζος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διάνοιξης- διαπλάτυνσης του περιφερειακού δρόμου στη Μυροδάφνη της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Δημητρίου.

Το έργο υλοποιείται μετά τη συνεργασία του Δήμου Δωδώνης με την κατασκευαστική εταιρία ΤΕΡΝΑ, η οποία έχει αναπτύξει στην περιοχή τα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, μήκους ενάμισι χιλιομέτρου περίπου, δίνει πρόσβαση στον οικισμό της Μυροδάφνης, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αθηνών, στο ύψος του Εμίν Αγά.

Πρόκειται για ένα έργο που διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις και συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Σήμερα, το χώρο όπου εξελίσσονται οι εργασίες, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης.

Ο Δήμαρχος, σημείωσε πως η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την κατασκευάστρια εταιρία της Ιόνιας Οδού, είναι πολύ καλή και στόχο έχει να δρομολογηθούν παρεμβάσεις που θα επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα στα δημοτικά διαμερίσματα.

Για την συνεργασία αυτή ευχαρίστησε τους υπεύθυνους των εργοταξίων και σημείωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του, θα συμβάλλει σε ότι χρειαστεί, αναγνωρίζοντας την αξία και τη σημασία της Ιόνιας Οδού για την περιοχή.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

17.409 κρούσματα σήμερα, 98 θάνατοι, 653 διασωληνωμένοι, 293 κρούσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments