Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Παράδοση Εξωτερικού Απινιδωτή στον δήμο Σουλίου

Παράδοση Εξωτερικού Απινιδωτή στον δήμο Σουλίου

apinidvths
 Ο πρώτος απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό σημείο στο Δημαρχείο στην Παραμυθιά.

Από:Γιώργος Γκόντζος–Παραδόθηκε στις 5 Ιουλίου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου ο πρώτος εξωτερικός Απινιδωτής, δωρεά του καταστήματος «ιατρικά και ορθοπεδικά είδη» του κ. Παππά Νικόλαου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και επίδειξη της λειτουργίας του από ομάδα εκπαιδευτών σεμιναρίων BLS-AED με συμμετοχή του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς.
Η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την ευγενική προσφορά του στους κατοίκους του Δήμου Σουλίου ευχήθηκε η πράξη του να βρεί μιμητές και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης χρήσης απνιδωτή εθελοντών, τονίζοντας την πρόθεση και θέληση της Δημοτικής Αρχής πιστοποίησης των υπαλλήλων του Δήμου με εξειδικευμένα σεμινάρια. Σε ανακοίνωση του δήμου τονίζεται επίσης:
“Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Παππά Νικόλαο και την ομάδα εκπαιδευτών σεμιναρίων BLS-AED του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς και την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής φροντίδας.”

 

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Ζαγορίου διαμαρτύρεται προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Υπουργείο Παιδείας για το κλείσιμο της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς

Με την υπ. αρ. 36/2021 απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζαγορίου αποφάσισε ομόφωνα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of