Τετάρτη , 24 Φεβρουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ρ.Μακρή: Εξευτέλισαν ,ταπείνωσαν ,έναν ολόκληρο λαό

Ρ.Μακρή: Εξευτέλισαν ,ταπείνωσαν ,έναν ολόκληρο λαό

αρχείο λήψης”Δεν είναι μόνο ότι εξευτελίστηκαν προσωπικά ,αλλά εξευτέλισαν και ταπείνωσαν έναν ολόκληρο λαό,του  οποίου πλέον δεν έχουν την λαϊκή νομιμοποίηση να κυβερνήσουν τη χώρα, καθώς οι κυβερνήσεις κερδίζονται βάσει συγκεκριμένου προγράμματος..” Αυτό τόνισε η κ. Ραχήλ Μακρή ,  βουλευτής  Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ (Γιώργος Γκόντζος) .
Είπε ακόμη:

”.. Την εναλλακτική λύση την οποία ζητά ο πρωθυπουργός από αναρμόδιους να του τη δώσουν ,ήταν υποχρεωμένος αυτός να την δώσει με βάση τις προγραμματικές δηλώσεις, και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ,με το οποίο πήρε την εντολή του ελληνικού λαού προκειμένου να είναι πρωθυπουργός της χώρας…” 

Η βουλευτής  έκανε εκτενή αναφορά στις επιπτώσεις του νέου μνημονίου σε μια σειρά τομείς (Κτηνοτροφία ,Μικρομεσαίες επιχειρήσεις ,ενέργεια), χαρακτήρισε την συμφωνία ”κατάπτυστη ” και ”αποικιοκρατική” ,ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πολιτικό μέλλον της σημείωσε πως ”..αν μου ζητηθεί να συμπράξω  με μια πολιτική δύναμη με έντιμους και άξιους για να πολεμήσουμε μαζί ,μπορεί να συμπράξω.. Αν όχι, θα συνεχίσω ,ως πολίτης, από άλλο μετερίζι…”
Δείτε το βίντεο..

httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/grbyuzg5octm

Δείτε Επίσης

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19

Ο Δημάρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, προτρέπει άπαντες σε αδιάλειπτη και ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of