Τρίτη , 3 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Σε ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.

Σε ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.

IMG_0059

Σε 80 περίπου παιδιά της Δ΄- Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του 11ου Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία ο Σύλλογός μας να δείξει στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ τα βασικά στοιχεία του βόλεϊ σύμφωνα με το ενημερωτικό έντυπο της ΕΟΠΕ «Παίζω Βόλεϊ».

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των γυμναστών του Δημοτικού Σχολείου Κου Γρηγόρη Κάκου και Τζιμογιάννη Ιωάννη την σύμφωνη γνώμη της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ που παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο στον ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ.

Με την καθοδήγηση του προπονητή της γυναικείας ομάδας Βαγγέλη Ζαρκαλή που έχει και την επίβλεψη όλων των ακαδημιών του συλλόγου μας της Βίκυς Παπάζογλου της Μαίρης Δημητρίου αλλά και τη βοήθεια αθλητριών τα παιδιά του δημοτικού πήραν μια γεύση για το άθλημα του βόλεϊ και πέρασαν ευχάριστα για περίπου 2 ώρες με τα παιχνίδια εκμάθησης των βασικών στοιχείων του βόλεϊ που έγιναν σε όλη τη διάρκεια της επίδειξης.

Ευχαριστούμε θερμά ως Διοίκηση του ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ τους γυμναστές του 11ου Δημοτικού σχολείου για την πρωτοβουλία τους αυτή αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης.

 

Δείτε Επίσης

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ 10ο ZAGORI MOUNTAIN RUNNING

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι ορεινοί αγώνες τρεξίματος «Zagori Mountain Running ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of