Δευτέρα , 28 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Γιαννιώτικο Σαλόνι για το Let’s do it οι Paguristas

Στο Γιαννιώτικο Σαλόνι για το Let’s do it οι Paguristas

Στο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι) επιστρέφουν οι Paguristas την Κυριακή 7 Απριλίου, συμμετέχοντας στο Let’s do it Greece, στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.

Θεματική της φετινής δράσης είναι η οικογένεια, θέλοντας να στείλει παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο.

Φέτος, οι Paguristas ενώνουν τις δυνάμεις τους με την οικογένεια της «Κιβωτού του Κόσμου « Ηπείρου, καθώς εθελοντές και παιδιά από τις δομές της Πωγωνιανής και της Κόνιτσας έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο ραντεβού της Κυριακής, στις 11 το πρωί στο Γιαννιώτικο Σαλόνι.

«Αυτή Κυριακή 7 Απριλίου, όλοι ξυπνάμε για τον ίδιο σκοπό και συντονιζόμαστε. Όλοι αγαπάμε το περιβάλλον, γιατί είναι η μοναδική κληρονομιά μας. Έτσι, λοιπόν όπου κι αν βρισκόμαστε σηκώνουμε μανίκια και κάνουμε μια καλή πράξη: μαζεύουμε σκουπίδια σε παραλίες, βυθούς, ποτάμια, λίμνες, αναδασώνουμε, ομορφαίνουμε πάρκα, σχολεία και γειτονιές, συμμετέχοντας σε μία από τις εκατοντάδες δράσεις που οργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας. Εμείς θα είμαστε στο Πάρκο Πυρσινέλλα, με στόχο όχι μόνο να μαζέψουμε τα όποια σκουπίδια, αλλά κυρίως να στείλουμε ένα μήνυμα σε εκείνους τους συμπολίτες μας, που προτιμούν να πετούν τα σκουπίδια τους στο έδαφος, τα πεζοδρόμια, τα πάρκα, το δάσος και όχι στους κάδους απορριμμάτων. Ας κάνουμε τα Γιάννενα πιο καθαρά, ας κάνουμε την Ελλάδα πιο όμορφη», είναι το μήνυμα, που στέλνουν στο κάλεσμά τους οι Paguristas.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments