Σάββατο , 18 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση με στελέχη της TUS AIR είχαν ο Δήμαρχος, Θ. Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος, Ν Γκόλας
dav

Συνάντηση με στελέχη της TUS AIR είχαν ο Δήμαρχος, Θ. Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος, Ν Γκόλας

Τις πτήσεις της από και προς την Λάρνακα με προορισμό τα Γιάννενα επανεκκινεί αύριο η αεροπορική εταιρία TUS AIR.

Σήμερα δύο εξέχοντα στελέχη της εταιρίας, η κ. Έλενα Τάττη και η κ. Άνδρεα Ταουξή, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, και τον αντιδήμαρχο, Νίκο Γκόλα.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής εκφράστηκε η πάγια θέση της για παροχή οποιαδήποτε βοήθειας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, προς την εταιρία, ενώ τα στελέχη της TUS, ανέπτυξαν το πτητικό της πλάνο που περιλαμβάνει ήδη τα Γιάννενα, ενώ ευχαρίστησαν θερμά το Δήμο Ιωαννιτών για την μέχρι τώρα συνεργασία.

«Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί τα Γιάννενα, συνδέονται ξανά με την Κύπρο μέσω των πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας TUS AIR. Ένα γεγονός σημαντικό, που συμβάλει στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του αεροδρομίου μας και την φιλοξενία ολοένα και περισσότερων διεθνών πτήσεων.

Με τα στελέχη της TUS, συζητήσαμε τις προοπτικές και τον σχεδιασμό της εταιρίας στον οποίο τα Γιάννενα έχουν προτεραιότητα και είμαστε σίγουροι ότι με αργά αλλά σταθερά βήματα θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει για την ανάπτυξη του αεροδρομίου και φυσικά των Ιωαννίνων», σημείωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

«Η σημερινή συνάντηση αποδεικνύει τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρήσαμε με την εταιρία η οποία το προηγούμενο διάστημα δυνάμωσε και ξεκινά δυναμικά με νέα δρομολόγια στα οποία περιλαμβάνονται και τα Γιάννενα. Η επιλογή αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι από τη στιγμή που το αεροδρόμιο μας άνοιξε τα φτερά του κανείς δεν πρόκειται να το σταματήσει. Θεωρούμε πια, ότι είναι θέμα χρόνου να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το δίκτυο των πτήσεων από και προς την πόλη μας. Η TUS ήταν μια εταιρία που κατάλαβε νωρίς τις προοπτικές του αεροδρομίου. Σύντομα, θα προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας για νέους προορισμούς, χωρίς όμως να βιαστούμε. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην περιοχή μας και είμαστε στη διάθεσή τους», δήλωσε από τη μεριά του ο κ. Γκόλας.

Τέλος, εκ μέρους της αεροπορικής εταιρίας,  η κ. Τάττη ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών για τη στήριξη, τονίζοντας τα εξής: «Ξεκινάμε δυναμικά τις πτήσεις μας από και προς τα Γιάννενα με προορισμό τη Λάρνακα, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Είμαστε σίγουροι ότι με την στήριξη και του Δήμου Ιωαννιτών το δρομολόγιο αυτό θα πάει καλά. Στόχος μας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments